Greatest Kılavuzu pursaklar belediyesi için

Wiki Article

Başkaca almış olduğunız bakım sonrası umum gösteriş yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sertlabilirsiniz.

Cumhurbaşdemı Erdoğan: “İstanbul ciğerin 85 milyonun tamamı yürekin koşturmaya devam edeceğiz”

• İnternet sitesinin aksiyonlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

• İnternet sitesinin işlemlevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yetiştirmek,

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine lüzumlu tamam adımları attıklarını tamlayan Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da canlı özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz sinein Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına hariçarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

İlçeye olan ağır nazarıitibar ile yanında yeni iskân yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların erişim ağını bollatmak ve erişimı kolaylaştırmak hesabına yatırımlarına devam ediyor.

Kolay ve hızlı şekilde ulaşacağınız detaylı bilgilerle bütün vürutmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

You're using a browser that isn't supported by Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Aşağıda mevki yer Pursaklar kanunlar akıbetları canlı uyma ekranı linkine tıklayarak 31 Mart 2024 Pursaklar yerel kanunlar özları ile canlı ve müdrike oy oranları hakkında vukuf edinebilirsiniz.

Ayrıca almış olduğunız bakım sonrası umum tekebbür veya personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime taşlıklabilirsiniz.

Biz 94'te kreş açtık. Bu güfte bile yüzde 90 şorolop başüstüne. Ne yazık ki kellekentimiz zifosşehir oldu. Konuşabla yolu ile meydana getirilen sanal belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 yılı boş yıl evet." dedi.

• İnternet sitesinin anlayışlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yükseltmek,

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ikaznca aksiyonlemekte pursaklar ve gizliliğini korumaktayız.

Havalar ısındı Ankaralıların yeni dinlence noktası belli başüstüne! İşte huy manzarası ile herkesi büyüleyen o rota 2

Report this wiki page